Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Brand
+ -

Adexe
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Culoarea curelei
+ -

Culoarea cadranului
+ -

Impermiabilitate
+-

Forma carcasului
+-

Tipul de Mecanism
+-

Sticlă
+-

Curea
+-

Șterge

Adexe in-stoc

Marca ADEX este ambarcațiunile de ceasornicar master. Este o fuziune de precizie mecanică cu lux și rafinament estetic. Ceasul ar trebui să reflecte sufletul purtătorului și nu ar trebui să fie doar o altă clonă a producției de serie. Pentru oricine care nu este un fan al producției de masă este aici ADEX de brand.

 Noul ceas ADEX standard este renașterea unei tradiții vechi. Ceasuri indicative de calificare și determinarea de a reînvia o ambarcațiune uitată orologeriei în timpul procedurilor de restaurare în secolul douăzeci și unu. Un brand care întruchipează stilul britanic adevărat și spirit. Brand, care știe cum să facă un ceas care va dura.

Filtre selectate:
Adexe×
În stoc×

+-Filtru

4 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde