Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Alterna
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Alterna in-stoc

Produse Alterna marca datorita formulei sale exclusive, și tehnologii avansate sunt de lux produse de îngrijire a părului din lume. Alterna aduce produse revoluționare de la începuturile sale în 1997, când a fost creat pentru a umple un gol pe piața în care de ingrijire a parului de lux a fost lipsit.

Ce asigură un standard ridicat de îngrijire a părului Alterna?

  • prima în domeniul de îngrijire a părului aplicat știință dermatologice,
  • folosește ingrediente active cele mai prețioase, cum ar fi extracte de caviar, substanțe bioactive marine, extracte din plante organice certificate și ulei de trufe italiană,
  • Produsele includ Enzymetherapy® tehnologie exclusivă, care oferă o în profunzime absorbi ingrediente suplimentare în păr mai lung pentru putere, starea și strălucire
  • Produsele sunt lipsite de sulfati, prin urmare, sunt mai buni la părul, fără parabeni și sunt biodegradabile.

Alterna vine cu adevărat inovație. Ea aduce promisiuni, dar rezultatele care se bazează reputația. Calitatea și eficiența mărturisit de clientela stelar acolo, inclusiv celebritati, cum ar fi Katie Holmes, Madonna, Jennifer Aniston, Julia Roberts sau Kate Moss.

Filtre selectate:
Alterna×
În stoc×

+-Filtru

26 produse

Sortează după:

Sus