Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Balmi
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Balmi in-stoc

Marcu Balma este exact ca tine. Cele mai multe dintre toate dorinta de a arata bine, se simt minunat și să fie rece. Bucurați - vă de o scurtă , datorită Balma în fiecare zi la maxim!

zaruri de design Balme piei balsam de buze unic , care se încadrează instantaneu în dragoste. Balma este pentru oricine care este capabil să se bucure de viata la maxim și nu se tem să fie original.

Balma vine de la Manchester, Anglia. Este într-adevăr departe mult mai renumite de fotbal și trupe rock'n'rolleri, dar Balma în acest oraș cucerit treptat locul lor în soare. La fel ca toți oamenii care merg cu vremurile și pur și simplu iubesc viața.

Lasa-te balsamuri de buze fermecate Balma:

  • ușor de aplicat, datorită o formă conică unică,
  • asigura un factor de protecție din cauza SPF15,
  • Acesta oferă o mulțime de arome delicioase,
  • sunt realizate din substanțe naturale, cum ar fi unt de shea, ulei de jojoba si vitamina E,
  • ele sunt un design absolut irezistibil.
Filtre selectate:
Balmi×
În stoc×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

Sus