Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Björn Borg
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Culoare
+ -

Lungimea mânecii
+ -

Mărimea
+ -

Șterge

Bărbați Björn Borg reducere

Brandul suedez Björn Borg a luat numele legendei de tenis.
A fost fondat în anul 1984 cu accent mai ales pe îmbrăcămintea sport, dar apoi și-a lărgit sortimentul cu lenjerie de corp.  În anul 1989 marca a început să crească și s-a extins și în alte țări precum  Danemarca, Norvegia, Austria, Olanda și Belgia.
Marca se mândrește mai ales cu funcționalitatea înaltă, calitatea și procedurile de prelucrare cu precizie și ecologică a mărfurilor Totodată însă, produsele ei vă vor capta prin designul unic și distractiv, pe care pur și simplu îl veți îndrăgi.

Filtre selectate:
Björn Borg×
Reduceri×
anulare filtre

+-Filtru

12 produse

Sortează după:

în sus