Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea GRATUITĂ
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Brand
+ -

Dermacol
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Bărbați Dermacol

Istoria DERMACOL merge până la 60. zbor. Apoi începe la dezvoltarea Barrandov Film Studios și producția ulterioară de film și teatru make-up. Cariera sa de succes și lansarea unui make-up marca DERMACOL foarte acoperire, care a fost primul de acest gen din Europa. Licența pentru acest produs a fost vândut în 1965 la Hollywood. Frumusețea multor staruri de cinema celebre si produse de îngrijit care au avut originea în cehă cosmetice DERMACOL.

De la început, DERMACOL marca caracterizată prin cooperare Barrandov Film Studios cu Institutul de cosmetice medicale din Praga, o combinație de succes de specialiști în domeniul produselor cosmetice bazate pe bază medicală de sunet și specialiști în produse cosmetice și de make-up de film. Laborator DERMACOL monitorizeze cu atenție tendințele actuale de frumusețe și în mod constant de testare și de a dezvolta produse care să răspundă nevoilor de o combinație de sanatate si frumusete.

Faces marca

DERMACOL ca John Paulová, Zdenek Žádníková-Volencová, Iva Kubelková, Simon Postlerová și, recent, în compania femeilor frumoase includ Miss Word 2006 Tatana Kucharova!

Printre cele mai populare produse ale brandului includ gama intense de ridicare Botocell și acoperă machiaj Dermacol Cover pentru ten clar și unitar.

Citiți articolul despre DERMACOL marca intr-o revista de frumusete!

 

Filtre selectate:
Dermacol×
anulare filtre

+-Filtru

64 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde