Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Dermacol
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Bărbați Dermacol

Marca populară de produse cosmetice Dermacol este una dintre cele mai vândute mărci cosmetice din Republica Cehă. Cu toate acestea, puțini oameni știu că aceste cosmetice au fost inițial concepute exclusiv ca machiaj de film. Originea companiei este legată de Barrandov Film Studio din Praga. Este aproape de necrezut că Dermacol are grijă de frumusețea femeilor cehe din anul 1966. Astăzi, gama de produse Dermacol este foarte variată, fiind vorba de cosmetice de calitate înaltă la un preț accesibil, destinate femeilor moderne.

Cum a apărut marca Dermacol?

Doar puțini oameni nu cunosc acest brand popular pur ceh. În anii ’60, produsele cosmeticele Dermacol au văzut pentru prima dată lumina zilei sub formă de fond de ten destinat starurilor de film. În acel moment, a fost creat un fond de ten perfect acoperitor, a cărui licență a fost vândută ulterior la Hollywood. Prin urmare, ne putem mândri cu faptul că primul machiaj de top vine din Republica Cehă și accentuiază nu doar frumusețea vedetelor de film din Cehia și Europa, dar și în SUA, Canada și Australia.

Zpočátku název Dermacol označoval pouze jeden produkt – make-up. Ovšem úspěch byl tak velký, že společnost ve spolupráci s Ústavem lékařské kosmetiky vyvinula další vysoce kvalitní produkty. Nejprve bylo potřeba vyřešit, čím make-up odlíčit. Začaly se vyrábět odličovací mléka, pleťové krémy a následovaly oční stíny, řasenky, linky, rtěnky, laky na nehty a mnoho dalších produktů z dnes již velmi pestrého portfolia Dermacol. Dermacol make-up si však dodnes drží přední postavení mezi produkty.

Inițial, numele Dermacol se referea la un singur produs – fondul de ten. Dar succesul a fost atât de mare încât compania, în colaborare cu Institutul de cosmetică medicală, a dezvoltat alte produse de înaltă calitate. În primul rând, a fost necesar să creeze un demachiant eficient pentru acest fond de ten. Au început să fie produse lăptișoare demachiante,, creme de față, urmate apoi de farduri de ochi, rimeluri, rujuri, lacuri de unghii și multe alte produse din portofoliul Dermacol divers din prezent. Dar și acum fondul de ten Dermacol își păstrează în continuare poziția de lider printre produse.

Timpul trece

Deși au trecut mulți ani de la prima eră a Dermacolului, unele dintre cele mai de succes produse se produc într-o formă inovatoare până în zilele noastre. Pe rafturile magazinelor veți găsi în continuare fondul de ten  atemporal și foarte popular  Dermacol Cover Make-up. Acest fond de ten este apreciat în special de clienții, care au probleme dermatologice. La fel cremele Lady Cream sau Princess Cream au o tradiție îndelungată. Aceste creme sunt pe piață încă din anii ’70 și se vând în cantități mari.

Machierea starurilor de film

În prezent, Dermacol are deja 9 tipuri de fonduri de ten, iar altele noi apar în fiecare an. În plus, în afară de fondul de ten de bază, există și fonduri de ten fluide și ușoare și popularul machiaj nude, adică machierea stilul „nude” natural.

Fondurile de ten Dermacol sunt foarte populare la femeile cehe, ceea ce dovedește faptul că dețin imbatabil locul întâi în vânzări.

De unde izvorăște succesul acestui brand? Evident, din faptul că produsele Dermacol respectă standarde înalte de calitate, sunt foarte inovatoare și delicate pentru fiecare tip de piele. Toate produsele sunt testate dermatologic și majoritatea sunt, de asemenea, hipoalergenice. Produsele finale nu sunt testate pe animale.

Îngrijirea perfectă a pielii

Astăzi, Dermacol reprezintă îngrijirea perfectă a pielii, deoarece oferă nu numai produse cosmetice decorative, ci și baze de netezire sub make-up, produse de îngrijire a mâinilor și a unghiilor, gama Active pentru slăbirea zonelor problematice sau geluri de duș plăcute - mai ales gama populară Dermacol Aroma Ritual.

Dacă am dori să enumerăm cele mai vândute produse Dermacol, atunci trebuie să menționăm baza sub machiaj, care este absolut revoluționară. De menționat este și make-upul de caviar, care menține elasticitatea pielii și, în al treilea rând,  pudra fixativă, care matifiază frumos pielea. Nu uitați pasul important, care oferă prospețimii feței și care este fardul de obraz. Această combinație de 4 pași asigură machiajul perfect pentru întreaga zi.

Protecția de razele solare

Trebuie menționată și gama de produse cosmetice solare Dermacol, care ajută la hidratarea și protejarea pielii de razele solare. Dacă mergeți la mare, vă recomandăm să alegeți produse cosmetice solare cu SPF și după ce vă bronzați să îngrijiți pielea cu balsamuri. În ofertă sunt disponibile produse pentru tenul bronzat fără raze solare. Acestea includ loțiunea bronzată și spray-ul pentru solar. Ambele produse vă vor răsfăța cu parfumul plăcut de ciocolată cu portocală.

Filtre selectate:
Dermacol×
anulare filtre

+-Filtru

65 produse

Sortează după:

Sus