Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bărbați La Prairie

 

+Filtru

Brand
+ -

La Prairie
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Filtru

Sortează după:

La Prairie ×
anulare filtre (4 produse)
  Cremă de zi efect de fermitate imediată (Extrait of Skin Caviar Firming Complex) 30 ml
  -5 %  
  La Prairie Cremă de zi efect de fermitate imediată (Extrait of Skin Caviar Firming Complex) 30 ml ---
  estimam pe 27.4. la Dv. 977 lei 925 lei
  Tratament profesional de reinnoire a pielii  (Cellular 3-Minute Peel) 40 ml
  -3 %  
  La Prairie Tratament profesional de reinnoire a pielii  (Cellular 3-Minute Peel) 40 ml ---
  estimam pe 27.4. la Dv. 925 lei 896 lei
  Terapie gestionarea fluxului de timp (Cellular Radiance Cream) 50 ml
  -27 %  
  La Prairie Terapie gestionarea fluxului de timp (Cellular Radiance Cream) 50 ml ---
  estimam pe 27.4. la Dv. 3 558 lei 2 612 lei
  Cream Demachiant (Purifying Cream Cleanser Cellular) 200 ml
  -30 %  
  La Prairie Cream Demachiant (Purifying Cream Cleanser Cellular) 200 ml ---
  estimam pe 27.4. la Dv. 440 lei 307 lei

Sus

Laboratoare La Prairie în trecut au fost legate în mod inextricabil cu faimoasa Clinica mondial La Prairie în Montreux, Elveția

. Dr. Paul niehans, celebrul medic elvețian, dedicat viața cercetării celulelor vii și efectele lor asupra organismului uman. În clinica sa a arătat că terapia "celulele vii" pot incetini procesul de imbatranire a organismului , și pot reducând astfel unele dintre problemele de sănătate asociate cu inaintarea in varsta.

Astăzi s-au ridicat de cercetare de celule în La Prairie noi culmi, datorită celor mai recente tehnologii revolutionare substanțelor și. Unic exclusiv celular complex (Exclusiv Cellular Complex) este fundamentul aproape toate produsele de marca La Prairie. Efectele sale sunt după cum urmează: îmbunătăți toate funcțiile naturale ale pielii , stimuleaza reînnoirea celulelor și metabolismul celular, creste oxigenarea, promovează mecanism de auto-apărare a pielii, accelereaza naturale mecanism regenerare a îmbunătăți capacitatea de de piele păstrează umiditatea , și oferă propria protecția sa a pielii . La Prairie capacitatea științifică de a înțelege și de a satisface fiecare femeie a cărei inimă tânjește pentru cinci, ca dorul ei pentru îngrijirea pielii perfecte.

marcă de calitate La Prairie

apreciaza femeile și bărbații din întreaga lume

. Preparate din acest brand utilizează Sienna Miller, Kate Hudson, Sheryl Crow, Jessica Alba, Madonna și stele de tenis Roger Federer. serie de caviar href="../la-prairie/the-caviar-collection"> iubit Angelina Jolie și Catherine Zeta-Jones. Creatoarea de moda Karl Lagerfeld jur de Caviar Luxe Cream Skin. La fel de populare sunt, de asemenea, mai multe Cellular Seruri . Fanii cehi ale brandului La Prairie ne lasa, de exemplu, Karolina Kurkova, Helena Vondráčková și Alena Seredova. Nici un produs marca La Prairie nu a fost testat pe animale .

zile
:
ore
:
minute
:
secunde