Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Accesoriu din bronz cu Inimi brățară tip PANDORA 780964

Brand: Pandora Cod: sPN0583

Descriere

  • șirag de mărgele de brand Gentle Pandora,
  • sterlingového de argint,
  • 14k placat cu aur roz,
  • compusă din inimi mici,
  • șirag de mărgele este purtat pe brățări Pandora sau lanțuri Pandora,
  • Adu Pandora bijuterii accesoriu romantic.

Parametrii

Material
argintie 9251000, Cupru
Finisaj de suprafață
Luciu, aurit
Culoare
aur roz
Greutate aproximativă
2 g
Brand: Pandora

Privind pentru bijuterii, pe a cărui creație este singura care poate participa? Marca Pandora poate ajuta. Mai ales populare brățări cerșetor, care compilează Picături individuale în funcție de fantezie lui, tu mă îndrăgostesc.

 

Compania Pandora a fost fondată în 1982 în Danemarca, ulterior extins la toate țările europene. Pentru vânzare cu amănuntul în curând a devenit un angrosist, deoarece bijuterii a fost foarte interesat. Brand modele, produce și vinde bijuterii lucrate manual moderne , care sunt realizate din materiale de înaltă calitate și disponibile la prețuri rezonabile.

În prezent , bijuterii Pandora vândute în mai mult de 100 de țări. Oferta de brand este foarte diversă. Fiecare femeie aici pot găsi exact ceea ce caută. Pandora este excepțională , în principal pentru că unul dintre primii a intrat pe piață cu opțiunea de a construi propriile bijuterii. Clienții cumpără pur și simplu o bratara sau colier și a cumpărat, de asemenea, o varietate de pandantive. Pe urmele brandului ei sunt eliberați treptat de către alți producători de bijuterii, cum ar fi Morellato .

Pandora