Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cutie cadou K-SF-018-P

Brand: Beneto Cod: sBE0454

Descriere

  • Cutie de cadouri Beneto,
  • potrivit pentru brățară sau colier,
  • decorate cu detalii sub formă de flori de trandafir,
  • donează bijuteria în stil.

Parametrii

Material
hârtie
Culoare
roz
Dimensiune
4 x 20 x 3 cm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Beneto

Mark Beneto prezintă o nouă colecție de bijuterii de argint sterlină într-un design unic. Aceste modele sunt prelucrate cu precizie care urmează ultimele tendințe ale modei. Garanție a calității este utilizarea de placat cu rodiu finețe argint 925/1000. Colecția de bijuterii de brand de argint Beneto va apela la fiecare femeie la design atractiv, designul său calitate si pret competitiv.

Costume Beneto
Mark Beneto extins colectia de piese unice de bijuterii. Este un modele de moda distinctiv care vor dori fiecare femeie. Ca și în cazul tuturor produselor și sunt de brand Beneto accent pe calitate și garanția de un finisaj rodiu si piatra turnare cu lucios. Beneto bijuterii elegant de brand va anima tinuta ta si sa devina extrem de vizibile.

...Mărimi
Beneto
zile
:
ore
:
minute
:
secunde