Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brățară din argint  590713

Brand: Pandora
brățară pentru femei   din  argint Pandora , brățara este proiectat pentru   margelele Pandora , fixare cu clip  in  mărgea  cu logo - ul  firmei înrăgiți si Dvs. pandantive colorate de la Pandora. Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

  • brățară pentru femei din argint Pandora,
  • brățara este proiectat pentru  margelele Pandora,
  • fixare cu clip in mărgea cu logo - ul firmei
  • înrăgiți si Dvs. pandantive colorate de la Pandora.

Observație

Cutia de bijuterii Pandora poate să nu fie inclusă. Certificatul Pandora nu este inclus.

Spoturi

Vă recomandăm să cumpărați o brățară mai mare decât circumferința încheietura mâinii. După înșirarea margelelor, brățara va fi mai mica ! De exemplu, dacă aveți o circumferință de 17 cm, cumparați mai degrabă o brățară cu o circumferință de 19 cm.

Parametrii

Culoare
argintie
Finisaj de suprafață
Luciu
Greutate aproximativă
10 g
Lungime
19 cm
Material
argintie 925/1000