Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brățară placată cu aur cu cristale Beach Basic Steel 32188G

Brand: Oliver Weber
brățară elegantă de brand Oliver Weber , Fabricat din oțel inoxidabil placat cu aur, căptușite cu cristale transparente Swarovski , design solid arată într-adevăr perfectă pe încheietura mâinii,… Descriere și parametrii

Descriere

  • brățară elegantă de brand Oliver Weber,
  • Fabricat din oțel inoxidabil placat cu aur,
  • căptușite cu cristale transparente Swarovski,
  • design solid arată într-adevăr perfectă pe încheietura mâinii,
  • decora o bijuterie atemporal.

plajă
... Sexy tan, soarele în părul și nisipul fin alb sub picioare. Bijuterii Oliver Weber pentru tine sezonul 2017 de vară pe această vacanță cu adevărat perfectă. Noua colecție este inspirată de femei frumoase în haine și ochelari de soare de vară, care se bucură de fiecare rază de soare.

Parametrii

Culoare
aurie, transparent
Finisaj de suprafață
Luciu
Lățime
0,5 cm
Lungime
20 cm
Material
oțel chirurgical, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
zile
:
ore
:
minute
:
secunde