Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brățară de argint 590702HV

Brand: Pandora Cod: sPN0085
Variante produs (6):
6 Variante
Alege altă variantă

Descriere

  • Brățară stilată de argint Pandora,
  • o puteți decora cu pandative și Pandora si margele Pandora, care pot fi combinate după dispoziție,
  • încheiere cu clemă de fixare cu logo - ul brandului,
  • design funcțional, care vor lăsa să iasă în evidență pandativele dvs.

Observație

Cutia nu este neapărat inclusă!

Spoturi

Vă recomandăm să cumpărați o brățară mai mare decât circumferința încheieturii mâinii. După înșirarea margelelor, brățară vă poate fi mică! De exemplu, dacă aveți o circumferință de 17 cm, s-ar potrivi mai degrabă o brățară cu o circumferință de 19 cm.

Parametrii

Material
argintie 9251000
Finisaj de suprafață
Luciu
Culoare
argintie
Greutate aproximativă
13 g

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Pandora

Vă doriți bijuterii, la crearea cărora să puteți participa? Marca Pandora vă oferă această posibilitate. Veți îndrăgi, în special brățările populare, pe care le creați din dropsuri unicale conform propriei fantezii.

Societatea Pandora a fost fondată în anul 1982 în Danemarca și ulterior s-a extins în toate țările europene. În curând, vânzarea cu amănuntul a devenit angro datorită interesului mare față de aceste bijuterii. Brandul proiectează, produce și vinde bijuterii moderne, lucrate manual, care sunt confecționate din materiale de înaltă calitate și la prețuri accesibile.

În prezent, bijuteriile Pandora sunt vândute în peste 100 de țări. Oferta mărcii este foarte diversă. Fiecare femeie va găsi exact ceea ce caută. Pandora este unică prin faptul că a fost una dintre primele mărci, care au adus pe piață posibilitatea de a crea propriile bijuterii. Clienții cumpără o brățară sau un colier, iar pe lângă ele și diferite pandantive. Pe urmele acestui brand, au început treptat să meargă și alți producători de bijuterii, cum ar fi Morellato.

...Mărimi
Pandora
zile
:
ore
:
minute
:
secunde