Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brățară de bărbați Black Stoneage BOG11

Brand: Brosway
Brățară pentru bărbați din Brosway , bratara din cauciuc tricotata in negru, element decorativ din oțel chirurgical de înaltă calitate 316L, combinație de suprafețe mată și lucioasă, brățară elegantă… Descriere și parametrii

Descriere

  • Brățară pentru bărbați din Brosway,
  • bratara din cauciuc tricotata in negru,
  • element decorativ din oțel chirurgical de înaltă calitate 316L,
  • combinație de suprafețe mată și lucioasă,
  • brățară elegantă vă place.

De la piatră la oțel
El a observat că piatra este tare și are muchii ascuțite. El a început să o folosească nu numai ca o armă, ci și ca instrument pentru o mai bună prelucrare a alimentelor - în special a cărnii și a pielii animalelor. Au trecut câteva mii de ani că strămoșii noștri au trecut de la piatră la metal. Designerii mărcii italiene Brosway, totuși, au decis să renunțe la cea mai lungă perioadă a istoriei omenirii - un moment de piatră - tribut, printr-o colecție de bijuterii de oțel pentru bărbați cu numele distinctiv Stoneage . Pandantivele colierelor, brățărilor și inelelor evocă dungile legate de piatră din piele, care se leagă de partea superioară sau de capătul suliței. Întoarceți-vă la rădăcini cu această colecție de bijuterii extraordinare.

Parametrii

Culoare
negru, sur, de oțel
Finisaj de suprafață
Mat, Luciu
Greutate aproximativă
14 g
Lungime
21 cm
Material
cauciuc, oțel chirurgical
Fixare
carabină
zile
:
ore
:
minute
:
secunde