Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brățară din oțel cu inimioară Minuetto BMU11

Brand: Brosway
tag - ul brățară din oțel Brosway de colectare minuetto , Oțel inoxidabil de înaltă calitate 316L, pandantiv pentru inimă, inima cu Swarovski , lanț de oțel fin, o brățară unică pentru o femeie unică… Descriere și parametrii

Descriere

  • tag - ul brățară din oțel Brosway de colectare minuetto ,
  • Oțel inoxidabil de înaltă calitate 316L,
  • pandantiv pentru inimă,
  • inima cu Swarovski,
  • lanț de oțel fin,
  • o brățară unică pentru o femeie unică.

Dans fatal
Închide ochii și visează. Trăiești în secolul al XVIII-lea și tocmai ai fost invitat la bal. Se vor auzi tonuri plăcute, iar întreaga societate se va pune în dansul cel mai popular din acea vreme - minuetul. Brosway italian Brosway s-a inspirat din serile de dans romantic din trecut, când a creat colecția Minuetto . Cristalele clare Swarovski pe inimile mari, inconfundabile, care subliniază frumusețea și farmecul natural al fiecărei doamne. Petreceți momente de neuitat în compania de bijuterii frumoase.

Parametrii

Culoare
transparent, de oțel
Finisaj de suprafață
Luciu
Lungime
19.5 cm
Material
cristale Swarovski, oțel chirurgical
Instalare
cristale Swarovski
zile
:
ore
:
minute
:
secunde