Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brățară elegantă cu zirconi și diamant Crystal Clear DL517

Brand: Hot Diamonds
bratara de lux din atelierul de marca Diamonds Hot , de argint de calitate aurit a crescut de aur, ornament expresiv este echipat cu zircon clare, ornamente dimensiuni: 5,5 x 0,3 cm, pentru a găsi… Descriere și parametrii

Descriere

  • bratara de lux din atelierul de marca Diamonds Hot ,
  • de argint de calitate aurit a crescut de aur,
  • ornament expresiv este echipat cu zircon clare,
  • ornamente dimensiuni: 5,5 x 0,3 cm,
  • pentru a găsi diamant de cotitură dreapta,
  • Răsfățați-vă cu bijuterii de lux și să fie irezistibil.

Informații suplimentare

Brațară este realizat din argint placat cu rodiu de cea mai inalta calitate si este livrat in caseta originala Hot Diamonds . Finisajul cu rodiu asigura argint aceleasi proprietati ca aurul alb - rezista la oxidare si negru. Diamantele au o tăietură strălucitoare și sunt fabricate din surse neconflictuale, în conformitate cu acordurile internaționale, nu sunt legate de finanțarea activităților ilegale. Furnizăm Jeans cu un certificat din partea producătorului Hot Diamonds din Marea Britanie, care confirmă că sunt pietre naturale cu diamante.

Parametrii

Culoare
aur roz, transparent
Finisaj de suprafață
aurit , Luciu, rodiu
Lungime
21,5 cm
Specifikace osazení
1x diamant I3/H = 0,0025 ct.
Material
diamant, argintie 925/1000, zircon
Instalare
zircon, diamant
zile
:
ore
:
minute
:
secunde