Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brățară împletită din piele Engine SEN12B

Brand: S`Agapõ Cod: sSA0109

Descriere

  • brățară bărbați Modern proiectat de marcă italiană S`Agapõ,
  • împletit încheietura mâinii din piele maro arata foarte eficient,
  • ornament decorat din oțel de calitate,
  • Tuning dungă maro ornament brățară face o piesă cu adevărat elegant,
  • Adu-ta petrecere a timpului liber de design costum accesoriu.

Parametrii

Material
oțel chirurgical, piele
Finisaj de suprafață
Luciu
Culoare
de oțel, cafeniu
Lungime
19.5 cm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: S`Agapõ

S'Agapõ - Bijuterii pentru dragoste

Italienii ca oameni înfierbântate place tot ce este frumos și temperamentul unic introdus în modă, parfumuri și bijuterii. Dovada este un brand de bijuterii S'Agapõ familie Bros MANIFATTURE Group, care a fost născut în 2009. S'Agapõ bijuterii sunt realizate din otel inoxidabil si aur, si sunt adesea decorate cu cristale stralucitoare. Design neobisnuit iasă în evidență printre toate celelalte branduri. Bijuterii S'Agapõ nu vor fi trecute cu vederea.

S'Agapõ - Focus pe tineri

Scopul brandului este de a atrage clienții tineri și clienții care utilizează caracteristicile rafinate și forme originale. Aceasta se concentrează în principal pe sufletele creative care trăiesc moda si stil. S'Agapõ subliniază, de asemenea combinația ideală între design suplimentare și prețuri rezonabile, astfel încât să poată permite o generație mai tânără. S'Agapõ să-l joace în condiții de siguranță și de a folosi animale tau preferat si motive florale. Vezi pentru tine, uita-te pentru coliere S'Agapo.

Stiri 2015

S'Agapõ este fără îndoială unul ușor-à-porter suplimente de moda si lumea va auzi mai multe despre ele. În Italia bijuterii S'Agapõ renumit pentru campaniile sale extrem de creative, cu proeminente personalități italiene, și modele. Debutul său mare experienta de brand în ianuarie 2015 Goldsmith echitabil VicenzaOro unde strălucea literalmente.

S'Agapo "Gioielli pe amore".

S`Agapõ
zile
:
ore
:
minute
:
secunde