Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Breloc oțel Dakar BDD04

Brand: Brosway
Brosway elegant pentru bărbați, din oțel inoxidabil de înaltă calitate 316L, lanț subțire cu carabină, pandantiv din oțel și cauciuc. Depășiți limitele Mirosul de anvelope arse, zgomotul motoarelor… Descriere și parametrii

Descriere

  • Brosway elegant pentru bărbați,
  • din oțel inoxidabil de înaltă calitate 316L,
  • lanț subțire cu carabină,
  • pandantiv din oțel și cauciuc.

Depășiți limitele
Mirosul de anvelope arse, zgomotul motoarelor puternice și aerul fierbinte. Atunci când participă la cursa Dakar, concurenții în mașini, camioane sau motociclete și quad-uri vor ajunge în partea de jos. Marca italiană Brosway a decis să renunțe la dedicarea lor și a creat o colecție de bijuterii pentru bărbați care poartă numele celui mai faimos raliu din lume. Elementele de cauciuc prezintă anvelopele pentru anvelope, Swarovski negre Swarovski sunt încă pietricele.

Parametrii

Culoare
negru, de oțel
Finisaj de suprafață
Mat, Luciu
Greutate aproximativă
6,9 g
Lungime
9.5 centimetri
Material
cauciuc, oțel chirurgical
Fixare
carabină
zile
:
ore
:
minute
:
secunde