Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cruce pandantiv argint 441 001 00410 04

Brand: Brilio Silver Cod: sBS0187

Descriere

  • Pandantiv de argint de la brand BrilioSilver,
  • într-un stil clasic și încă popular în cruce,
  • dimensiunile secțiunii transversale : 1,4 x 0,9 cm,
  • pandantivul în formă de cruce este unul dintre pandantivele de bază pe care femeile și bărbații le poartă,
  • Suprafața pendanților cu suprafață roșie - Pandantivele nu sunt înnegrite și potențialul de reacție alergică este redus.
  • vă recomandăm să adăugați un lanț de argint .

Parametrii

Material
argintie 9251000
Finisaj de suprafață
Luciu, rodiu
Culoare
argintie
Dimensiune
1,4 x 0,9 cm
Greutate aproximativă
0,35 g

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Brilio Silver

Briliante bijuterii de argint în design nou

brand - ul preferat de Briliante bijuterii de argint extins bucăți oferta de aur de argint. Argintul este un material foarte popular și elegant, care oferă multe posibilități. Fiecare piesă este un sofisticat original , cel mai mic detaliu. Producătorul urmărește tendințele modei actuale, cu accent pe calitate.

Briliante bijuterii de argint interesante de argint la prima vedere. piese frumoase , pline de glamour si interesante detalii sunt potrivite pentru uzura de zi cu zi. Cercei, brățări, inele și pandantive sunt decorate cu zirconiu cubic frumos, care ies in evidenta stralucirea lor unica si irepetabila. Dacă sunteți în căutarea pentru o bucată originală de bijuterii pentru tine sau cei dragi, pentru a primi inspirat Briliante marca de argint.

Brilio Silver
zile
:
ore
:
minute
:
secunde