Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brățară din oțel Romeo & Julieta BRJ24

Brand: Brosway
Brosway din oțel Brosway , Oțel inoxidabil de înaltă calitate 316L, finisaj auriu roz cerc neted cu Swarovski , lanț scurt de oțel fin cu cârlig fixant brățara pe care o iubești. O poveste de… Descriere și parametrii

Descriere

  • Brosway din oțel Brosway,
  • Oțel inoxidabil de înaltă calitate 316L,
  • finisaj auriu roz
  • cerc neted cu Swarovski,
  • lanț scurt de oțel fin cu cârlig fixant
  • brățara pe care o iubești.

O poveste de dragoste nemuritoare
Povestea a doi membri fără nădejde îndrăgostiți ai familiilor opuse care ar prefera să moară doar pentru a fi împreună pentru totdeauna a impresionat cititorii și vizitatorii teatrului de secole. Opera genialului bard englez a devenit sinonimă cu cea mai puternică iubire pe care moartea nu o poate distruge. Brosway italian Brosway s-a inspirat din combinația Brosway a două suflete în crearea colecției Romeo & Juliet . Inelele care se împletesc pe brățări și coliere simbolizează cele două inimi îndrăgostite de care doresc să rămână împreună, iar pietrele Swarovski strălucitoare arată o dragoste cristalină.

Parametrii

Culoare
aur roz, transparent
Finisaj de suprafață
Luciu, aurit
Greutate aproximativă
9 g
Diametru
65 mm
Material
cristale Swarovski, oțel chirurgical
Instalare
cristale Swarovski
zile
:
ore
:
minute
:
secunde