Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Daphne BFN01 colier glitter

Brand: Brosway
Charming Brosway colier , din oțel inoxidabil de înaltă calitate, decorat cu trei Swarovski tăiate tocmai, fiecare dintre ele are o formă diferită, pietrele sunt într-o nuanță clară și albastră,… Descriere și parametrii

Descriere

  • Charming Brosway colier,
  • din oțel inoxidabil de înaltă calitate,
  • decorat cu trei Swarovski tăiate tocmai,
  • fiecare dintre ele are o formă diferită,
  • pietrele sunt într-o nuanță clară și albastră,
  • Decoreaza-ti gatul cu o bijuterie remarcabila.

Când creați o colecție orbitoare Dafna, designerii Brosway au fost inspirați de mitologia greacă. Daphne era o nimfă fermecătoare a râului, în care zeul soarelui Apollo se îndrăgosti de săgeata iubirii. Dar nu și-a putut întoarce dragostea și o persecuție constantă a condus-o la nebunie. Așa că sa transformat într-un arbore de lauri. De atunci, Apollo purta o cunună de laur pe cap ca o amintire a celei mai mari iubiri. Bijuterii din colectia Dafna combina tandretea si puritatea unei frumoase nimfe cu raze infinite de soare.

Parametrii

Culoare
albastră deschisă, transparent, de oțel
Finisaj de suprafață
Luciu
Lungime
42 cm
Material
cristale Swarovski, oțel chirurgical
Instalare
cristale Swarovski
zile
:
ore
:
minute
:
secunde