Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cercei clare 62060-001

Brand: Oliver Weber
Cercei pietre de argint, care sunt decorate cu cristale Swarovski in culoarea cristalului. Cristale Swarovski clare sunt printre cele mai populare pietre de umbră. Poate că tocmai pentru că sprijină… Descriere și parametrii

Descriere

Cercei pietre de argint, care sunt decorate cu cristale Swarovski in culoarea cristalului. Cristale Swarovski clare sunt printre cele mai populare pietre de umbră. Poate că tocmai pentru că sprijină bijuterii în luciu strălucitor. Cercei de argint cu diametru este de 0,9 cm. Cercei lipsă de bijuterii finisaj rodiu prelungeste durata de viata si reduce posibila dezvoltare a reacțiilor alergice. bijuterii de călătorie de brand Oliver Weber Colectia Primavara / Vara 2015, după orașe ale lumii. Cu aceste cercei de argint cu cristale Swarovski va ajunge in capitala Peru - Lima.

Parametrii

Culoare
argintie, transparent
Finisaj de suprafață
rodiu, Luciu
Greutate aproximativă
2,20 g
Diametru
0,9 cm
Material
argintie 925/1000, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
Fixare
închizătoare detaşabilă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde