Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cercei Pearl Alb

Brand: Troli
cercei concepute de trolli. La prima vedere , perla de sticla Swarovski alb. Prin castigarea o notă de lux. Perfekní completeze tinuta de zi cu zi și mantie socială. Design-ul lor elegant va aprecia… Descriere și parametrii
Design de culoare (8):

Descriere

cercei concepute de trolli. La prima vedere , perla de sticla Swarovski alb. Prin castigarea o notă de lux. Perfekní completeze tinuta de zi cu zi și mantie socială. Design-ul lor elegant va aprecia ca un supliment pentru look-ul de afaceri. Cercei au un diametru de 0,9 cm, și, astfel, încă mai pot rang printre pietre mai mari. Comutarea se face sub formă de puzetky populare. simpatia ta va câștiga suprafață chiar rhodiovaným.

Stratul de suprafață de rodiu - cercei întuneca în culoare și reduce posibilitatea apariției reacțiilor alergice.

Parametrii

Culoare
cu perle, alb
Finisaj de suprafață
rodiu
Greutate aproximativă
2 g
Diametru
0,9 cm
Material
perle artificiale, metal comun
Instalare
perlă artificială
Fixare
închizătoare detaşabilă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde