Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colier bicolor din oțel cu trifoi C-lover BOV03

Brand: Brosway
Brosway din oțel Brosway , din aur inoxidabil de inalta calitate din aur placat cu aur 316L, un pandantiv cu un motiv de patru frunze format din patru inimi, o inima dotata cu Swarovski clare, din… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

 • Brosway din oțel Brosway,
 • din aur inoxidabil de inalta calitate din aur placat cu aur 316L,
 • un pandantiv cu un motiv de patru frunze format din patru inimi,
 • o inima dotata cu Swarovski clare,
 • din oțel inoxidabil.

Inima fericită
Dragostea este cel mai frumos și puternic sentiment care poate face inima omului să ardă. În plus, când vine vorba de iubirea de a fi returnat, putem vorbi, de asemenea, despre fericirea de neegalat. Ambele aspecte combină colecția C-Lover a mărcii italiene Brosway . Pandantivele colierelor romantice sunt în formă de inimi atașate unui cvadriceps, care va aduce nu numai fericirea, ci și bucuria și sentimentul de a fi iubiți de unii. Swarovski strălucitoare clare Swarovski adaugă o strălucire strălucitoare bijuteriilor. Modul perfect de a vă arăta sentimentele.

  Parametrii

  Culoare
  bicolor, aur roz, de oțel, transparent
  Finisaj de suprafață
  aurit , Luciu
  Greutate aproximativă
  14,2 g
  Lungime
  69 cm
  Material
  cristale Swarovski, oțel chirurgical
  Instalare
  cristale Swarovski
  Fixare
  carabină
  zile
  :
  ore
  :
  minute
  :
  secunde