Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colier bicolor din oțel cu trifoi C-lover BOV04

Brand: Brosway
Brosway din oțel Brosway , Fabricat din oțel inoxidabil 316L de înaltă calitate, placat cu aur pandantiv cu un motiv de trifoi cu patru foi , o inimă plină de Swarovski clare Swarovski , lanț de oțel… Descriere și parametrii

Descriere

  • Brosway din oțel Brosway,
  • Fabricat din oțel inoxidabil 316L de înaltă calitate, placat cu aur
  • pandantiv cu un motiv de trifoi cu patru foi,
  • o inimă plină de Swarovski clare Swarovski,
  • lanț de oțel fin.

Inima fericită
Iubirea este cel mai frumos și mai puternic sentiment pe care o inimă umană îl poate arde. Mai mult, când vine vorba despre iubire repetată, putem vorbi de fericire infinită. Ambele aspecte combină colecția C-Lover de la marca italiană Brosway . Pandantivele de coliere romantice sunt sub formă de inimi legate într-un trifoi cu patru foi, ceea ce va aduce purtătorului său nu numai fericirea, ci și bucuria și sentimentul că cineva îi place. În plus, cristalele strălucitoare Swarovski dau bijuteriei o scânteie strălucitoare. Modul perfect de a-ți arăta sentimentele.

Parametrii

Culoare
bicolor, aur roz, de oțel, transparent
Finisaj de suprafață
aurit , Luciu
Greutate aproximativă
6,5 g
Lungime
48 cm
Material
cristale Swarovski, oțel chirurgical
Instalare
cristale Swarovski
Fixare
carabină
zile
:
ore
:
minute
:
secunde