Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colier Blue Moth OI_140214_blue

Brand: Vicca® Cod: sVC0359

Descriere

  • Doamnelor colier de la marca Vicca®,
  • Forma fluture minunat încânta de la prima vedere - lasa fluture tonul tinuta ta,
  • cristale bogat echipate
  • Dimensiuni pandantiv: 1.9 x 1,5 cm
  • lungime de colier 43 + 5 cm
  • Suprafața rodiu - cercei închide la culoare și minimizează dezvoltarea de reacții alergice.

Parametrii

Material
cristal, metal comun, cristale Swarovski
Instalare
Cristal, cristale Swarovski
Finisaj de suprafață
rodiu, Luciu
Culoare
albastru, transparent, de oțel
Lungime
43 cm
Greutate aproximativă
5 g

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Vicca®

Bijuterii originale din brandul Vicci, asta e frumusetea pe ușa dumneavoastră. La prima vedere, design unic. Producator joacă cu diferite culori si forme care fiecare piesă a fost ceva interesant și distins de la alții. Este o bijuterie de înaltă calitate realizate din metale, care sunt blând pe piele, închide la culoare și nu provoacă alergii, sunt galvanizate rodiu sau aur de 18 carate (galben sau roz).

Vicci, sinonim cu inovația și de înaltă tehnologie

Bijuterii împodobită cu cristale Swarovski lustruit lucios. Portofoliul de branduri domina în special cercei și coliere cu pandantive. Fiecare piesă este distinctă, foarte strălucitoare este interactiunea perfecta a culorilor. Fiecare piesă este literalmente o operă de artă sofisticate pentru cel mai mic detaliu.

De asemenea, interesant este variabilitatea formelor. Lui pentru copii combină simboluri în bijuterii și de a acționa cu gust și elegant, nu este ușor pentru a marca Vicco Cu toate acestea, în acest sens, un adevarat campion. Dacă Prefer bijuterii amuzant și interesant de diferite teme și culori, apoi du-te pentru marca Vicci.

Vicca®
zile
:
ore
:
minute
:
secunde