Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colier de lux cu perle Swarovski Lucent 11619 BEI

Brand: Oliver Weber
colier de lux de la producator Oliver Weber, Lungime colier 47 cm, format din perle Swarovski, Fiți încântat de lux și se bucură de acest colier unic! Grădină - Ocean - Desert ... Bucurați-vă de… Descriere și parametrii

Descriere

  • colier de lux de la producator Oliver Weber,
  • Lungime colier 47 cm,
  • format din perle Swarovski,
  • Fiți încântat de lux și se bucură de acest colier unic!

Grădină - Ocean - Desert
... Bucurați-vă de viață cu brand de bijuterii Oliver Weber pentru primavara / vara 2016! Noua colectie este inspirata de frumusetea naturii. Bijuterii de la Desert Seria va face sa dorința de a descoperi sentimentele interioare.

Atunci când creați o serie de workshop - uri Desert Oliver Webra designerii instanță spionat în citat:
"Am iubit întotdeauna în deșert. Un om stă pe o dună de nisip, nu vede nimic, aude nimic. Cu toate acestea, în ciuda tuturor această tăcere pulseaza ceva și shimmers cu ..."

Antoine de Saint-Exupéry, Micul Prinț

Parametrii

Culoare
aurie, transparent, cafeniu
Finisaj de suprafață
Luciu, rodiu
Lățime
1,2 cm
Lungime
47 cm
Material
cristale Swarovski, metal comun
Instalare
cristale Swarovski
zile
:
ore
:
minute
:
secunde