Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colier din oțel cu trifoi C-lover BOV01

Brand: Brosway
Brosway din oțel Brosway , din oțel inoxidabil de înaltă calitate 316L, un pandantiv cu un motiv de patru frunze format din patru inimi, o inima dotata cu Swarovski clare, din oțel inoxidabil. Inima… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

  • Brosway din oțel Brosway,
  • din oțel inoxidabil de înaltă calitate 316L,
  • un pandantiv cu un motiv de patru frunze format din patru inimi,
  • o inima dotata cu Swarovski clare,
  • din oțel inoxidabil.

Inima fericită
Dragostea este cel mai frumos și puternic sentiment care poate face inima omului să ardă. În plus, când vine vorba de iubirea de a fi returnat, putem vorbi, de asemenea, despre fericirea de neegalat. Ambele aspecte combină colecția C-Lover a mărcii italiene Brosway . Pandantivele colierelor romantice sunt în formă de inimi atașate unui cvadriceps, care va aduce nu numai fericirea, ci și bucuria și sentimentul de a fi iubiți de unii. Swarovski strălucitoare clare Swarovski adaugă o strălucire strălucitoare bijuteriilor. Modul perfect de a vă arăta sentimentele.

Parametrii

Culoare
transparent, de oțel
Finisaj de suprafață
Luciu
Greutate aproximativă
14,2 g
Lungime
69 cm
Material
cristale Swarovski, oțel chirurgical
Instalare
cristale Swarovski
Fixare
carabină
zile
:
ore
:
minute
:
secunde