Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colier din oțel Romeo & Juliet BRJ53

Brand: Brosway
Brosway din oțel Brosway , din oțel inoxidabil de înaltă calitate 316L, un pandantiv sub forma a două cercuri de dimensiuni diferite, cercuri cu Swarovski clare, oțel lant oțel, colierul care iti… Descriere și parametrii

Descriere

 • Brosway din oțel Brosway,
 • din oțel inoxidabil de înaltă calitate 316L,
 • un pandantiv sub forma a două cercuri de dimensiuni diferite,
 • cercuri cu Swarovski clare,
 • oțel lant oțel,
 • colierul care iti place.

Povestea dragostei imorale
Povestea a doi îndrăgostiți fără speranță a membrilor familiilor anxioase care preferau să moară, doar pentru a fi împreună pentru totdeauna, a impresionat cititorii și vizitatorii de teatre timp de secole. Lucrarea din stiloul strălucitor al bardului englez a devenit sinonimă cu cea mai puternică iubire care nu poate fi distrusă chiar prin moarte. Combinația inextricabilă a două suflete a fost inspirată de marca italiană Brosway în crearea colecției Romeo & Juliet . Inelele interlocking pe brățări și coliere simbolizează două inimi în dragoste care doresc să fie împreună împreună, pietrele strălucitoare Swarovski arată, de asemenea dragoste cristalină.

  Parametrii

  Culoare
  transparent, de oțel
  Finisaj de suprafață
  Luciu
  Greutate aproximativă
  12,2 g
  Lungime
  67 cm
  Material
  cristale Swarovski, oțel chirurgical
  Instalare
  cristale Swarovski
  zile
  :
  ore
  :
  minute
  :
  secunde