Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

  Colier Șopârlă Gaudí mic 11571G

Brand: Oliver Weber
Un colier frumos placat cu aur și cu un pandantiv bogat impodobit cu cristale Swarovski colorate. Pandantivul atrage prin motivul original al soparlei. Dimensiunile pandantivului: 3 x 2 cm. Colierul… Descriere și parametrii

Descriere

Un colier frumos placat cu aur și cu un pandantiv bogat impodobit cu cristale Swarovski colorate. Pandantivul atrage prin motivul original al soparlei. Dimensiunile pandantivului: 3 x 2 cm. Colierul scoate în evidență o tinuă obișnuită și îi oferă un aspect la modă!

Barcelona - Marrakech - Roma - Bangkok ...
... Călătorește în jurul lumii cu bijuteriile de la brand-ul  Oliver Weber. Cu acest colier poți vizita  Barcelona.

Parametrii

Culoare
aurie, multicoloră
Finisaj de suprafață
Luciu
Greutate aproximativă
5,90 g
Lungime
40 cm
Material
metal comun, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
zile
:
ore
:
minute
:
secunde