Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cercei din bloc de beton GJEWNAG004UN

Brand: Gravelli Cod: sGR0107

Descriere

  • Cercei elegant din Gravelli
  • cuboid
  • din beton gri
  • închidere pe stud clasic,
  • decora cu bijuterii vechi.

<span class = Gravelli "latime =" 450 "înălțime =" 488 "/>

Beton - un material pentru bijuteriile viitoare
Sunt bijuteriile de oțel, argint și aur? Cehia marca Gravelli vine cu bijuterii realizate dintr-un material pe care nu v-ați aștepta la bijuterii - din beton. Acest material neobișnuit vă va inspira cu unicitatea și cu modelul tipic "granular". Betonul folosit în bijuteriile Gravelli este moale, ferm și nu se rupe. În combinație cu cea mai fină oțel inoxidabil, bijuteriile au apărut și vă vor ține captivate de minimalismul și întemperiunile.

Parametrii

Material
Beton, oțel chirurgical
Culoare
sur
Greutate aproximativă
1 g
Fixare
închizătoare detaşabilă

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Gravelli

<span class =

Beton - un material pentru bijuteriile viitoare
Sunt bijuteriile de oțel, argint și aur? Marca Gravelli vine cu bijuterii realizate dintr-un material pe care nu te-ai aștepta de la bijuterii - din beton. Acest material neobișnuit vă va inspira cu unicitatea și cu modelul tipic "granular". Betonul folosit în bijuteriile Gravelli este moale, ferm și nu se rupe. În combinație cu cea mai fină oțel inoxidabil, bijuteriile au apărut și vă vor ține captivate de minimalismul și întemperiunile.

 

Gravelli
zile
:
ore
:
minute
:
secunde