Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Inel Breathe KJ3DMR0801

Brand: Calvin Klein
Inel din oțel din colecția Breathe  de la  Calvina Kleina se numără printre bijuteriile nestemate. Daca vrei sa te simti în mod excepțional, procura aceasta bijuterie! Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai
Variante produs (1):

Descriere

Inel din oțel din colecția Breathe  de la  Calvina Kleina se numără printre bijuteriile nestemate. Daca vrei sa te simti în mod excepțional, procura aceasta bijuterie!

Spoturi

Inscripția "Calvin Klein" de pe bijuterii din cauza unui lot diferit de producție este posibil să nu se potrivească cu fotografia afișată pe site-ul nostru web. Există trei stiluri - ck Calvin Klein, Calvin Klein și CALVIN KLEIN.

Parametrii

Culoare
de oțel
Finisaj de suprafață
Luciu
Material
oțel chirurgical
zile
:
ore
:
minute
:
secunde