Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Inel Calista Double 5139709

Brand: Swarovski
Inel de lux, dublu cu care străluciți! Farmecul acestui inel Swarovski este că este un inel pe care îl purtați și pe două degete. Aveți un adevărat add-on original! Crystal Pointiage® contribuie în… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Inel de lux, dublu cu care străluciți! Farmecul acestui inel Swarovski este că este un inel pe care îl purtați și pe două degete. Aveți un adevărat add-on original! Crystal Pointiage® contribuie în mod excepțional .

Swarovski bijuterii este, în general, una dintre cele mai căutate și popular! Ei se pot lăuda atât cu calitatea muncii, cât și cu cele moderne.

Informații suplimentare

Colectia primavara / vara 2015

Parametrii

Culoare
multicoloră
Finisaj de suprafață
rodiu, Luciu
Material
oțel chirurgical, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
zile
:
ore
:
minute
:
secunde