Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected].ro | +40 312 295 132
Menu

Inel din Argint Hot Diamonds Infinity DR144

Brand: Hot Diamonds
Inelul este confecționat din argint placat cu rodiu de cea mai bună calitate și vine într-o cutie originală, marca Diamonds Hot. Diamantele au o tăietură strălucitoare și provin din surse non… Descriere și parametrii
Variante produs (9):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Inelul este confecționat din argint placat cu rodiu de cea mai bună calitate și vine într-o cutie originală, marca Diamonds Hot.
Diamantele au o tăietură strălucitoare și provin din surse non-conflictuale, adică. conform acordurilor internaționale, acestea nu sunt legate de finanțarea activităților ilegale.
  • inel frumos de la marca Diamonds Hot din colecția Infinity,
  • cu motivul "infinit"
  • cu diamante,
  • placat cu rodiu - tratament de suprafață care previne înnegrirea bijuteriilor și posibilele reacții alergice

Informații suplimentare

Inelul este realizat din rodiu placat cu argint de cea mai înaltă calitate și vine în cutia originală de la marca Hot Diamonds si are aceleași caracteristici ca aurul alb - rezistent la oxidare și nu se înnegreste. Diamantele au o tăietură strălucitoare și ele sunt din surse de conflicte libere, și anume. în conformitate cu acordurile internaționale care nu au legătură cu finanțarea ilegală..Odata cu bijuteriile oferim si certificat de la producatorul Diamonds Hot din Marea Britanie, care să confirme că pietrele sunt diamante naturale.

Spoturi

Bijuteriile Hot Diamonds sunt livrate în ambalajul original .

Parametrii

Culoare
argintie, transparent
Finisaj de suprafață
Luciu, rodiu
Greutate aproximativă
4,00 g
Specificații umăr
1x diamant I3 / H = 0,0025 ct.
Material
diamant, argintie 925/1000
Instalare
diamant
zile
:
ore
:
minute
:
secunde