Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Inel Hook KJ06WR0401

Brand: Calvin Klein
Inel din oțel  cu cristale  transparente  Calvin Klein. Acest inel frumos evidentiaza orice  tinuta  si  devine  brusc in  centrul atenției. Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Inel din oțel  cu cristale  transparente  Calvin Klein. Acest inel frumos evidentiaza orice  tinuta  si  devine  brusc in  centrul atenției.

Spoturi

Inscripția "Calvin Klein" de pe bijuterii din cauza unui lot diferit de producție este posibil să nu se potrivească cu fotografia afișată pe site-ul nostru web. Există trei stiluri - ck Calvin Klein, Calvin Klein și CALVIN KLEIN.

Parametrii

Culoare
transparent, de oțel
Finisaj de suprafață
Luciu
Material
oțel chirurgical, cristal
Instalare
Cristal
zile
:
ore
:
minute
:
secunde