Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cercei Clear 62060-RED

Brand: Oliver Weber
Cercei din argint ,care sunt decorați cu cristale Swarovski in nuanțe Ruby si Crystal. Diametrul cerceilor din argint este 0,9 cm. Nu lipsește placarea cu rodiu, care prelungește rezistența… Descriere și parametrii

Descriere

Cercei din argint ,care sunt decorați cu cristale Swarovski in nuanțe Ruby si Crystal. Diametrul cerceilor din argint este 0,9 cm. Nu lipsește placarea cu rodiu, care prelungește rezistența bijuteriilor si minimalizează apariția reacțiilor alergice. Călătoriți prin metropolele lumii cu bijuteriile mărcii Oliver Weber din colecția primăvară/vară 2015. Cu acești cercei din argint veți călători in capitala Peru- Lima.

Parametrii

Culoare
argintie, transparent, roșu
Finisaj de suprafață
rodiu, Luciu
Diametru
0,9 cm
Material
argintie 925/1000, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
Fixare
închizătoare detaşabilă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde