Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cercei Compo 22406G

Brand: Oliver Weber
Cerceii eleganți într-o culoare aurie sunt decorați cu cristale strălucitoare Swarovski. Acești cercei se potrivesc pentru fiecare ocazie si fiecare formă a feței. Acești cercei sunt baza fiecărei… Descriere și parametrii

Descriere

Cerceii eleganți într-o culoare aurie sunt decorați cu cristale strălucitoare Swarovski. Acești cercei se potrivesc pentru fiecare ocazie si fiecare formă a feței. Acești cercei sunt baza fiecărei cutii de bijuterii, de aceea nu ar trebui să vă lipsească Diametrul cerceilor este 1,1 cm.

Lima - Prague - Las Vegas - Monte Carlo...
...călătoriți in jurul lumii cu bijuteriile de la marca Oliver Weber pentru sezonul toamnă/iarnă 2015. Cu acești cercei universali veți ajunge in Praga istorică.

Parametrii

Culoare
transparent, aurie
Finisaj de suprafață
aurit , Luciu
Greutate aproximativă
2 g
Diametru
1,1 cm
Material
metal comun, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
Fixare
închizătoare detaşabilă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde