Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cercei floriEvening Bloom 22638G

Brand: Oliver Weber
Cercei romantici din atelierul mărcii Oliver Weber , placați cu aur roz, în formă de flori decorate cu cristale transparente Swarovski, Diametrul cerceilor: 2,2 cm, subliniați-vă feminitatea cu… Descriere și parametrii

Descriere

  • Cercei romantici din atelierul mărcii Oliver Weber,
  • placați cu aur roz,
  • în formă de flori decorate cu cristale transparente Swarovski,
  • Diametrul cerceilor: 2,2 cm,
  • subliniați-vă feminitatea cu bijuterii atemporale.

Evening
... rochie frumoasă, machiaj distinctiv și tocuri înalte. Fiecare femeie trebuie să arate irezistibil din când în când. Iar aspectului irezistibil aparțin bijuteriile de lux. Bijuteriile Oliver Weber din colecția de vară 2017 sunt alegerea potrivită. Mergeți la o nuntă sau la o petrecere de vară înconjurată de strălucitoarele cristale Swarovski.

Parametrii

Culoare
transparent, aur roz
Finisaj de suprafață
aurit , Luciu
Diametru
2,2 cm
Material
metal comun, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
Fixare
închizătoare detaşabilă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde