Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cercei Pure 62057-BLU

Brand: Oliver Weber
Cercei din argint ,care sunt decorați cu cristale Swarovski in nuanțe Sapphire si Crystal. Cerceii au 2,6 cm lungime. Acești cercei din argint care poartă caracterul distinctiv al luxului este… Descriere și parametrii

Descriere

Cercei din argint ,care sunt decorați cu cristale Swarovski in nuanțe Sapphire si Crystal. Cerceii au 2,6 cm lungime. Acești cercei din argint care poartă caracterul distinctiv al luxului este potrivit în special pentru completarea fină a ținutei formale. Cristalul albastru seamănă cu safirul și cristalele clare înlocuiesc diamantele. Suprafața cerceilor este placată cu rodiu - argintul nu se înegrește și posibilitatea apariției reacțiilor alergice este redusă. Călătoriți prin metropolele lumii cu bijuteriile mărcii Oliver Weber din colecția primăvară/vară 2015.

Parametrii

Culoare
argintie, albastru, transparent
Finisaj de suprafață
rodiu, Luciu
Lungime
2.6 cm
Material
argintie 925/1000, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
zile
:
ore
:
minute
:
secunde