Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CerceiKnot 22446

Brand: Oliver Weber
Cercei strălucitori in formă de nod, placați cu cristale Swarovski. din atelierul mărcii Oliver Weber, stratul de suprafață de rodiu. Barcelona - Marrakech - Roma - Bangkok ... ...călătoriți in… Descriere și parametrii

Descriere

  • Cercei strălucitori in formă de nod,
  • placați cu cristale Swarovski.
  • din atelierul mărcii Oliver Weber,
  • stratul de suprafață de rodiu.

Barcelona - Marrakech - Roma - Bangkok ...
...călătoriți in jurul lumii cu bijuteriile de la marca Oliver Weber pentru sezonul toamnă/iarnă 2015. Cu această bijuterie fashion veți ajunge in Bangkok, unde diferite nuanțe de culori amintesc culorile strălucitoare ale templului budissmului.

Parametrii

Culoare
transparent, de oțel
Finisaj de suprafață
Luciu, rodiu
Dimensiune
1,5 x 1,5 cm
Greutate aproximativă
6,45 g
Material
cristale Swarovski, metal comun
Instalare
cristale Swarovski
Fixare
închizătoare detaşabilă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde