Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colier Clear 61112-RED (Lanț ,pandantiv)

Brand: Oliver Weber
Colier din argint cu un pandantiv fin, care este decorat cu cristale strălucitoare Swarovski într-o nuanță Ruby si Crystal. Lanțul colierului are 38 cm si oferă posibilitatea de prelungire cu circa 5… Descriere și parametrii

Descriere

Colier din argint cu un pandantiv fin, care este decorat cu cristale strălucitoare Swarovski într-o nuanță Ruby si Crystal. Lanțul colierului are 38 cm si oferă posibilitatea de prelungire cu circa 5 cm. Nu lipsește placarea cu rodiu, care prelungește rezistența bijuteriilor si minimalizează apariția reacțiilor alergice. Călătoriți prin metropolele lumii cu bijuteriile mărcii Oliver Weber din colecția primăvară/vară 2015. Cu acest colier veți ajunge in capitala Peru-Lima.

Parametrii

Culoare
argintie, transparent, roșu
Finisaj de suprafață
rodiu, Luciu
Lungime
38 cm
Material
argintie 925/1000, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
zile
:
ore
:
minute
:
secunde