Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colier Gaudí Drac Small 11571R

Brand: Oliver Weber
Colier frumos cu pandantiv , care este placat cu cristale Swarovski colorate. Pandantivul vă va cuceri cu motivul original de șopârlă. mărimea pandantivului: 3 x 2 cm, Cerceii vor evidenția ținuta… Descriere și parametrii

Descriere

Colier frumos cu pandantiv, care este placat cu cristale Swarovski colorate. Pandantivul vă va cuceri cu motivul original de șopârlă. mărimea pandantivului: 3 x 2 cm, Cerceii vor evidenția ținuta clasică si ii vor oferi un aspect trendy!

suprafață placată cu rodiu - crește rezistența bijuteriilor și minimalizează apariția posibilelor reacții alergice,

Barcelona - Marrakech - Roma - Bangkok ...
...călătoriți in jurul lumii cu bijuteriile de la marca Oliver Weber pentru sezonul toamnă/iarnă 2015. Cu acest colier fashion veți ajunge in Barcelona.

Parametrii

Culoare
multicoloră, de oțel
Finisaj de suprafață
rodiu, Luciu
Greutate aproximativă
5,90 g
Lungime
40 cm
Material
cristale Swarovski, metal comun
Instalare
cristale Swarovski
zile
:
ore
:
minute
:
secunde