Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Pandantiv din oțel Drops Charm Flower SCZ712

Brand: Morellato Cod: sMO1898

Descriere

  • pandantiv delicat de brand Morellato,
  • Fabricat din oțel de înaltă calitate chirurgicale,
  • echipate cu cristale transparente,
  • colecție pandantiv de populare Picăturile, care poate fi prelungit cu altul și un alt pandantive,
  • în aceeași colectie puteți găsi , de asemenea , coliere și brățări, care sunt potrivite pentru a crea propriile bijuterii!

Parametrii

Material
oțel chirurgical, cristal
Instalare
Cristal
Finisaj de suprafață
Luciu
Culoare
transparent, de oțel
Brand: Morellato

Morellato marca în ultimele decenii a devenit sinonim cu calitatea, inovația, stil neotřelého și atenție la detalii, mai ales în fabricarea de bijuterii și elegante Ceasuri. -Lume celebru de bijuterii italian de brand Morellato design si precizie de prelucrare inițială restante. Morellato bijuterii sunt realizate din oțel chirurgical. Morellato marca oferă o gamă largă de femei și bijuterii barbati, care sunt furnizate în cutia originală. Este demn de menționat întreaga colecție de bijuterii Morellato. Marca oferte Morellato nu numai cu producția de bijuterii, dar, de asemenea ceasuri de caractere la fel de extraordinar.

 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde