Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Pandantiv Drops Sky SCZ704

Brand: Morellato Cod: sMO1899

Descriere

  • Pandantiv de brand Morellato,
  • , De înaltă calitate din oțel chirurgical și de sticlă albastră,
  • din colecțiile preferate Picaturi, care poate fi prelungit cu altul și un alt pandantive,
  • în aceeași colectie pot găsi , de asemenea , coliere și brățări, care sunt potrivite pentru a crea propriile bijuterii,
  • Picături pentru a bloca (să - l țină pe loc) servește acest lucru. " Frâne ", care nadídce noastre pot fi , de asemenea , găsite.

Parametrii

Material
sticlă, oțel chirurgical
Finisaj de suprafață
Luciu
Culoare
albastru, de oțel
Brand: Morellato

Morellato marca în ultimele decenii a devenit sinonim cu calitatea, inovația, stil neotřelého și atenție la detalii, mai ales în fabricarea de bijuterii și elegante Ceasuri. -Lume celebru de bijuterii italian de brand Morellato design si precizie de prelucrare inițială restante. Morellato bijuterii sunt realizate din oțel chirurgical. Morellato marca oferă o gamă largă de femei și bijuterii barbati, care sunt furnizate în cutia originală. Este demn de menționat întreaga colecție de bijuterii Morellato. Marca oferte Morellato nu numai cu producția de bijuterii, dar, de asemenea ceasuri de caractere la fel de extraordinar.

 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde