Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Piercing pentru buric ATCBUTTERFLY-F

Brand: Tribal Cod: sTR0859

Descriere

  • Sclipire piercing marca tribale,
  • din titan,
  • cu cristale colorate,
  • complement perfect nu numai în lunile de vară!

Stem și bilă sunt realizate din titan. Ornament este din argint 925/000.

Parametrii

Material
titan, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
Finisaj de suprafață
Luciu
Culoare
roșu , aurie, de oțel
unde
pentru buric
Brand: Tribal

Producător de bijuterii tradiționale tribale este cu siguranță cunoscut pentru publicul larg. Marca Tribal produce bijuterii din otel chirurgical de cea mai bună calitate. Bijuterii sunt hipoalergenice, colorfast, rezistent la abraziune și oxidare.

Marca tribal oferă o gamă largă de brățări, inele, cercei, lanțuri, și o mare varietate de piercing-uri. Nu numai Piercing marca corespund Tribal la manopera de calitate si design, tendințele modei contemporane.

Tribal
zile
:
ore
:
minute
:
secunde