Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Cercei de argint cu cristal Tree of Life 6073 00

Brand: Preciosa Cod: sPR0732

Descriere

  • cercei elegant marca Preciosa din colectia Green Tree of Life ,
  • suprafață de rodiu - Nečerná își păstrează luciul și este hipoalergenic.
  • echipat cu luminos zircon verde de Preciosa,
  • de culoare verde smarald simbolizează viața, renaștere, tineret și prospețime.
  • populare cercei lacrima evidenția feminitatea,
  • ideale pentru uzura de zi cu zi.

Parametrii

Material
preciosa cristal, zircon, argintie 9251000, cristal
Instalare
Preciosa cristal, cristal, zircon
Finisaj de suprafață
rodiu, Luciu
Culoare
argintie, transparent
Lungime
1.7 centimetri
Dimensiune
5 x 17 mm
Greutate aproximativă
2,00 g
Fixare
închizătoare detaşabilă
Brand: Preciosa

Preciosa este astăzi unul dintre cei mai importanti producatori si exportatori de sticla Cehia și industrie bijuterii. Istoria sa a început în 1376, când pe teritoriul din nordul Boemiei, în inima Europei aprins primul cuptor de sticlă. De atunci, cehii au devenit superputere sticlă și poziția sa excepțională a păstrat timp de șapte secole până în prezent.

Preciosa este un succesor direct al celebrului tradiția cristal Cehia. Politicii sale comerciale construite pe notorietatea cristal și sticlă arta maeștrilor Cehia, care timp de secole transmise din tată în fiu.

În prezent, Preciosa utilizate în procesul de fabricație Preciosa® tehnologie Hi-Pure Crystal ™, asigurând produsele sale extraordinare optice - estetica.

Mark Preciosa® GENUINE REPUBLICA CRYSTAL ™ garantează produsul ceh cea mai înaltă calitate, care pot fi obținute numai de la Preciosa.

Bijuterii exclusive de la Bohemian tăiate de cristal sunt concepute pentru femeile care au stil, ei știu ce este într-o dragoste care sentimentul de a fi ei înșiși. Înaltă strălucire, sclipire și eleganța de bijuterii din Preciosa evidenția individualitatea si personalitatea femeilor contemporane ...

Preciosa
zile
:
ore
:
minute
:
secunde