Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Colier din argint cu cristale de cristal Cuburi 6062 41

Brand: Preciosa Cod: sPR0743

Descriere

  • colier elegant marca Preciosa,
  • suprafață de rodiu - Nečerná își păstrează luciul și este hipoalergenic.
  • pandantiv este format din cuburi tăiate de cristal de Preciosa,
  • Datorită lungimii variabile a colier cu lanț fin poate fi scurtat la 38 cm,
  • Ideal pentru uzura de zi cu zi, cât și în societate.

Vă place linii simple curate? Apoi , există o colecție de Crystal Cuburi dreapta „s pentru tine!

Parametrii

Material
preciosa cristal, argintie 9251000
Instalare
Preciosa cristal
Finisaj de suprafață
rodiu, Luciu
Culoare
galben, violet, argintie
Lungime
45 cm
Greutate aproximativă
5,00 g
Brand: Preciosa

Preciosa este astăzi unul dintre cei mai importanti producatori si exportatori de sticla Cehia și industrie bijuterii. Istoria sa a început în 1376, când pe teritoriul din nordul Boemiei, în inima Europei aprins primul cuptor de sticlă. De atunci, cehii au devenit superputere sticlă și poziția sa excepțională a păstrat timp de șapte secole până în prezent.

Preciosa este un succesor direct al celebrului tradiția cristal Cehia. Politicii sale comerciale construite pe notorietatea cristal și sticlă arta maeștrilor Cehia, care timp de secole transmise din tată în fiu.

În prezent, Preciosa utilizate în procesul de fabricație Preciosa® tehnologie Hi-Pure Crystal ™, asigurând produsele sale extraordinare optice - estetica.

Mark Preciosa® GENUINE REPUBLICA CRYSTAL ™ garantează produsul ceh cea mai înaltă calitate, care pot fi obținute numai de la Preciosa.

Bijuterii exclusive de la Bohemian tăiate de cristal sunt concepute pentru femeile care au stil, ei știu ce este într-o dragoste care sentimentul de a fi ei înșiși. Înaltă strălucire, sclipire și eleganța de bijuterii din Preciosa evidenția individualitatea si personalitatea femeilor contemporane ...

Preciosa