Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colier din argint cu zirconiu cubic SC237

Brand: Silver Cat Cod: sSC0224

Descriere

  • Gentle tag colier de Silver Cat,
  • din argint,
  • suprafața rodiu - reduce incidența reacțiilor alergice, nu devine negricioasă și bijuterie păstrează luciu,
  • Frumos decorate cu zirconiul clare pandantiv elaborate,
  • Dimensiuni pandantiv: 2.1 x 1.6 cm
  • Sublinierea farmece naturale bijuterii atemporală.

Parametrii

Material
zircon, argintie 9251000
Instalare
zircon
Finisaj de suprafață
rodiu, Luciu
Culoare
transparent, argintie
Lungime
45 cm
Greutate aproximativă
3,04 g
Fixare
carabină

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Silver Cat

Colecția este compusă din designeri cu experiență, cu un ochi pentru detaliu și respect pentru client. Bijuterii este o reflectare atât design contemporan, și motive tradiționale.
Construiți de calitate a îndeplinit cele mai stricte criterii. Fiecare piesă este supusă unor controale foarte stricte pentru a îndeplini cerințele pentru o fixare confortabila.
Desigur, există o finala de bijuterii tratament rhodiováním sunt decorate cu zirconiu cubic, perle de apă dulce și tonuri colorate de e-mail folosit.
Colectare nivel de preț este deschis pentru toate femeile si fetele care se mândresc în aspectul lor, urmează tendințele modei și sunt în măsură să concilieze îmbrăcăminte, încălțăminte, genți de mână, ceasuri și, desigur, pentru ei este selectarea de bijuterii adecvate.
Argint Cat special, oferă un set cuprinzător de cercei, pandantive și inele, care subliniază pe bună dreptate tinuta în timpul unei întâlniri cu un prieten, vizitarea sau petreceri apariție treaz în costum atunci când se ocupă cu clientii. Recomandarea unic: alegeți cu grijă și kit întotdeauna plin pentru a face aspectul a fost perfect. Devino o pisica! Deveni un Cat de argint.

Silver Cat
zile
:
ore
:
minute
:
secunde