Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colier din aur placat cu agat

Brand: Troli Cod: sTO2428

Descriere

  • A devenit un colier Troli
  • baza sa este un lanț din oțel inoxidabil aurit
  • decorat cu un pandantiv de agat
  • diametrul pandantivului: 1,2 cm
  • decora cu bijuterii vechi.

agat

Importanța agatei: promovează încrederea în sine, ajută la echilibrul mental și fizic, îmbunătățește concentrarea și luptă împotriva indeciziei. El aduce pace, bunăstare și anxietate vieții. Ajută la armonizarea primei chakre.

Puterile vindecătoare ale agatei: oferă o ușurare pentru problemele intestinale, stimulează digestia, ajută la curățarea sistemului limfatic, întăresc circulația sângelui și protejează împotriva bolilor de piele.

 

Parametrii

Material
turcoaz, oțel chirurgical
Instalare
turcuaz
Finisaj de suprafață
aurit , Luciu
Culoare
cafeniu, aurie
Lungime
50 cm
Greutate aproximativă
6 g
Fixare
carabină

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Troli

Bijuterii care design-ul va avea la prima vedere, împodobește purtătorului și uimi admiratori. O astfel de bijuterii de la cel mai nou colecția de Troli. Producția de bijuterii, ca oricare alta, sub rezerva dicteaza stricte de moda si ultima spune că cristalele sunt corecte. În Troli ei sunt conștienți de acest lucru, astfel încât decora coliere, pandantive, inele și cercei de pietre strălucitoare aceste. Inele cu bule din colecția sunt, de asemenea, singurele inele cu cristale Swarovski, cu care puteți înota în mare. Pentru a fi perfect adaptate la partid, balul sau pentru o intalnire de a lucra? Alege unul din seturile de bijuterii Troli. Manopera de înaltă calitate la prețuri foarte rezonabile, acest este o combinație ideală care vă va încânta.

Troli
zile
:
ore
:
minute
:
secunde