Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Biofficina Toscana
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Biofficina Toscana in-stoc

Biofficina Toscana provine din Toscana și să aducă bogăție în mâinile noastre, astfel încât să puteți trăi sănătos și o pulsează cu viata! Calitatea produselor se realizează prin cunoașterea detaliilor de ingrediente

. Creează un ingredient activ patentat din sursele cele mai valoroase din Toscana, pentru utilizare în formă pură sau sub formă de extracte organice. Biofficina Toscana pe cele mai puternice ingrediente naturale dhalili lui. Un număr de substanțe și extracte brevetate au venit din Toscana ingrediente organice. Frumusetea este complet natural și fabricate din extracte de plante Toscana. Ele sunt create în laboratorul local, dedicat creării de cosmetice organice certificate eco cu un sistem de management al calității certificat UNI EN ISO 9001. Produsele care fac obiectul ICEA certificate standarde ecologice de produse cosmetice ecologice. Ele nu conțin PEG, parabeni, petrol, parafina, SLS, SLES, siliconi sau coloranți artificiali. siguranța și eficacitatea lor este garantata dermatologice si teste clinice.

Toate produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu regulile organizației Biodizionario.

Toate produsele noastre sunt unice și au doar arome naturale! Produsele Scent provin de la 100% uleiuri esentiale pure.

În timpul procesului de producție nu utilizați solvenți petrochimică și să adere la principiile „chimiei verzi“

. Noi nu test pe animale. În conformitate cu Directiva 2003/15 / CE a Comunității Europene, produsele noastre finite nu sunt testate pe animale. În produsele cosmetice, de asemenea, nu folosiți ingrediente de origine animală (cu excepția mierii organice și propolis). Suntem deținătorii de standard internațional „nu sunt testate pe animale“, care se lupta, de asemenea, cu testarea componentelor individuale ale animalului și să se asigure că politica corporativă de „cruzime liber“ de verificare ICEA-LAV, „testarea pe animale Stop“.

Filtre selectate:
Biofficina Toscana×
În stoc×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

Sus