Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea GRATUITĂ
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Bronnley
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Bronnley in-stoc

Vă întrebați ce v-ar găsi săpun în baie de Majestatea Sa Regina Elisabeta? Ei bine, nu-i cel mai bine! Ea produce de brand Bronnley , care sa bucurat de patronajul regal pentru mai mult de o sută douăzeci de ani.

 

Istoria săpunurilor de lux incepe cu povestea studentului englez pe nume James Bronnley . Anul 1883 a fost și el, ca la vremea aceea, mulți alții, a mers la studiu anual la Paris. El a învățat acolo tehnicile parfumérským și, de asemenea, a câștigat experiență într-un săpunuri, care din fabricile ilegale deosebit de interesat de el. Din motive cele mai bune produse de calitate și tradiție îndelungată preluată de către Majestatea Sa, Regina Elisabeta pe acest patronaj brand și a dat Bronnley garantia calitatii.

Filtre selectate:
Bronnley×
În stoc×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde