Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Crăciunul e la ușă, iar dumneavoastră încă nu aveți cadou pentru el? Cu siguranță se gândește ce surpriză îi veți oferi anul acesta. Sau poate v-a sugerat ce își dorește și așteaptă să vadă dača ați înțeles. Fie așa sau altfel, am selectat pentru dumneavoastră 10 cadouri preferate de Crăciun, cu care veți avea 100% succes.

 

1. Fără parfum nu ar fi Crăciun

Și bărbaților le plac parfumurile. Dar să meargă să-l aleagă nu prea au timp. Deci alegeți pentru el și va fi fericit. Iar dača optați pentru parfum atunci doar Hugo Boss.​​​​​​​

 

2. Ca să știe la ce oră să vină acasă

Fiți de acord, ceasul îl descrie pe bărbat. Acum rămâne doar să rezolvăm o dingură problemă – care îi va plăcea? Cu siguranță ar alege un ceas cu prelucrare tehnică precisă și detalii interesante. I-ar putea plăcea un ceas cu harta lumii pe cadran…

 

3. Să se simtă star de fotbal

Fiecare bărbat are grijă ce lenjerie de corp alege. Și trebuie să spunem, că în boxeri de la Calvin Klein nouă (și sie însuși J) ne va părea întotdeauna un pic asemănător cu David Beckham.

 

4. Echipamnetul de bază a fiecărui bărbat

Portmoneul nu poate lipsi sub pomul de Crăciun. Trebuie să fie atât de mare, ca să se aranjeze bine în buzunarul pantalonilor. Și desigur trebuie să fie din piele, ca să reziste cât mai mult. Iar dača veți alege un portmoneu stilat, succesul îl aveți garantat.

 

 

5. Piesa de bază a garderobei  lui

Cureaua e piesa de bază a garderobei fiecărui bărbat. Nu se vede, dar e necesară. Desigur, ar trebui să aibă și una din piele, care va rezista și ideal să fie neagră ca să poată fi combinată cu orice.

 

 

6. Bărbatul adevărat nu are numai cuțit

De data aceasta iertați-l, dar numai cu ocazia Crăciunului. :) Bricheta de lux face parte din echipamentul bărbaților adevărați.

 

 

7. Geantă pentru bărbați sau rucsac?

Cu geanta pentru bărbați nu-l  veți uimi :) Mai ales că buzunarele suprapline nu sunt ceva foarte estetic. Rămâne unica soluție – un rucsac stilat street, care se potrivește pentru oraș și pentru excursii. 

 

8. Când merge la antrenament

Bărbații iubesc performanța la maxim. Doriți să vedeți  rezultatele. Atunci când va pleca să alerge, la crossfit sau la sală, cu siguranță va aprecia brățara fitness, care măsoară distanța depășită și viteza.

 

9. Brățară pentru bărbați adevărați

Bărbații nu poartă multe bijuterii. Iar dača își procură ceva, atunci aleg piese pentru bărbați adevărați, cu puține decorații , dar sofisticate.  Cu combinația de piele și oțel chirurgical nu veți da greș.

 

10. Tricoul gri nu poate lipsi

Vă întrebați de ce anume un tricou gri? Pentru că multe tricouri nu pot fi. Pentru că cel gri se combină cu multe alte culori. Și mai ales , că această culoare neutră îi stă incredibil de bine.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Produse de marcă
și originale
x